Att kunnaa acceptera.

Vi alla har någongång haft en känsla som man inte vill, som man bara vill få bort och försöker förtränga dem..
Eller haft tankar som tex " Jag är ful, jag vill inte se ut såhär !... " right ?
Man försöker komma på lösningar som att färga håret, ändra kldstil eller whatevah. men man vet själv att efter någon dag kmr jag ge upp, det går inte att förtränga. 
Det du måste är att lära dig acceptera dina känslor & tankar.
 
Det är vad jag har lärt mig idag efter alla timmar på jobbet, Det är faktiskt rätt logiskt när man väl kommer på det och verkligen förstår vad det menas med. Jag hoppas att ni där ute kmr ha nytta av det tex acceptera hur du känner och tänker oavsett vad det är för ni vet inerst inne att det du tänkte först är det som kmr komma tbx i perioder.
Nu drar jag mig ut, hare så bra i det fula vädret h3h3 nem en vad kan man göra ?
Äsch bara ha det allmänt gött & ja ni får väl använda fantasin för sån har inte jag / Elias :)
 
 
 

Glöm dina bekymmer i morgon kommer nya.

Dagen idag, jävligt tråkig kan jag säga er.
 
06:00 vaknar, fixar mig och allt det där ni fattar. Sen drar man till jobbet och ja tiden gick förjävligt segt jag gick runt och runt och bara tänkte på tiden, och som alla vet så gåre bara segare då men ah nu är dagen avklarad och jag är i stort sätt pigg bara vädret som gör mig lite små irreterad faktiskt.
Nu ska jag träna sen drar jag ut med SImon eller ah vi blir väl inne och hittar på något typ spela gitarr? låter toppen kul !
Ja men ha det så bra då !
Kyss/  Me =)

Why so cute girl ?

Jag har inte bloggat på jätte länge känns det som nu, jag har funderat på att byta till någon annan blogg sida. Blogg.se börjar jag tröttna på just nu det dampar osv osv ... Men kan berätta om min midsommar :
Den var faktist bra även små tjafs, umgicks med vänner och kusiner, det va nice!
I morgon ska jag upp och jobba igen buhu usch fyfan segt blä, men aja har man fixat sommar jobb så lär man fortsätta inte bara skita i det så funkar det inte måste inse att det här är livet. ett jävla jobbande fyfan.
 
Först: 
 
Dagis, ej anstängande.
Grundskolan, Jobbigare för varje år
gymnasium,  bättre än grundskolan
JOBB, i längden blir det säkert blä
Pansion, slappa & vänta på döden.
 

Slut.

Sen var livet övet, usch så får man inte tänka Elias nej jag vet.
Men jag vill tacka er alla underbara personer som verkligen finns där verkligen ni stöttar mig så otroligt mycket, Men störst tack till Sanna min livs ängel & min bästavän.
Orkade inte lägga upp på alla, men haha några stycken blir bra :) / Elias,ha det bäst =)
 
 
<3
 

Att må på topp är inte bäst.

Tjoho, idag har jag fixat båten så nu är den ren och man fick ju samtidigt solsken fan vad skönt! Jag älskar solen det Finns fan Inge bättre väder, haha tycker väl dom flesta eller?
Mitt liv är sjukt asså jag kan inte leva utan bigbrother så jag ligger och kollar om hela säsongen av det, saknar det nå enormt. I morgon är det midsommar afton jag ser inget speciellt i den dagen om jag ska vara ärlig, så ska bara sova hela dagen antingen i sängen eller ute om det är sol såklart. Vi hörs / Elias -"


Du anar inte

Hey ! Min dag har vart fruktansvär ... eller min morgon iallafall, vaknade 5:00 så jävla irreterad men iaf jobbade från 7-16 fan kände mig som en jävla zombie såg säkert ut så oxå, DÖD! Aja back to life, eller mitt liv och liv .. känns inte som jag har ngt speciellt att skriva om det inget som intresserar er iallafall. Så skriver mer någon gång då jag har något att skriva om haha verkar rätt logiskt ellerhur ? / Elias, your king ;)

B.e.y.o.u.r.s.e.l.f

Tjenare, som ni ser så har jag gjort en ny blogg pga att jag pallade inte med den andra så nu kör vi. Denna blogg kmr inte bli dåligare .. vi får hoppas på att den blir bättre & att jag bloggar oftare.
Det är inte så större skillnader utöver att det blir mer bloggande, så ni läsare kmr bara bli nöjd .. förhoppningsvis!
En blogg om :
-' Mig, och vem är jag? Jo det är det ni kmr få läsa om! '-
-' transsexuell,Gay Och samtidigt awsome '-

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0