Everything is alright now.

Har inte bloggat sen i måndags jag vet sry, men nu skriver jag iallafall och ja vad ska jag skriva om .. Min dag kanske? Sitter just nu på bussen på g hem efter en dag på stan med Elin, köpte ngra tröjor och en parfym ah jag lägger upp bilder på det när jag kommer hem ( ikv alltså) Blir att träffa David senare också så ska vi planera lite :) Tjarååå:)


Knas väder?

Ja som sakt så är det ett väldigt konstigt väder måste jag säga, vet inte riktigt varför men det är väl bara acceptera det är inte ngt jag kan ändra på. Ehm just nu ligger jag i sängen och tänker, tänker på vad? Allt möjligt faktiskt :) ska väl snart gå upp och samla mina kläder som ligger överallt i huset och gå ner och tvätta det låter faktiskt som en klok idé ellerhur?:D sen idag ska jag inte göra så mycket, jag hatar att vistas utomhus när det inte är sol det är skit tråkigt och man blir Depp. Ne men vi hörs det gör vi / Elias


Tiden bara flyger iväg.

Det va ett tag sedan så tänkte uppdatera er lite, Dock kanske det inte är så intressant. Fick en kommentar om hur gammal jag är så börjar men att svara på det, jag är 96a.(: Just nu ligger jag och checkar på tv eller aa jag lyssnar på Justin i hörlurarna mesans jag tittar på tv'n haha helt Knas men det är ju mig vi snackar om. På onsdag iallafall drar jag till grönan så alla vet om ni har vägarna förbi och hälsa, haha ne men puss på er så hörs vi. Tänker inte skriva ut nummer så här mitt kik namn : eliaspinelake. Love / Elias


Summer paradise

 Ännu en dag med strålande solsken, jag blir så fylld med lycka när jag vaknar och ser solen utanför mitt fönster det är verkligen en as härlig känsla. Jag måste lägga mig i solen och få färg nu eftersom jag jobbat i tre veckor så känner jag mig som ett lik, Och förra helgen så kan jag erkänna att jag bada ute vad det nu heter hav,sjö/å whatevah :) Och nej självklart där människor inte håller till. Det där kändes som onödig information men har ingenting att skriva eller ju jag ska köpa ny keps men jag kan inte välja vilken om ni kan va så söta och länka någon i chatten till mig (facebook) så skulle det vara en stor lättnad. Men nu är det härr bara onödigt så ni får ha det så bra och bli riktigt jävla bruna.
Love  no photo.

Äntligen har jag tid att andas ut.

Idag var min sista dag på jobbet, äntligen kan jag andas ut känns faktiskt som en stor lättnad att INTE behöva kliva upp klockan 6:00 varje morgon. Om jag ska vara ärlig så har jag bara slappat idag orkade verkligen inte göra någonting och då gick ju tiden segare än vad den redan gjorde, hm iaf i dag släpptes biljetterna till Justin's spelning i ericsson globen eller ngnting sådant. Min syster skulle köpa men vet inte om hon gjort det om inte så blir jag inte besviken eftersom att jag inte är galen i han. Men alla ni som skriver " jjjaaaaaaaa jag fick en biljeeeetttt " eller " faaaaaaaaaaan :'(" asså haha facebook bilr mer som en bieberbook. Om ni verkligen är så stora belivers som ni uttrycker er att vara så då kan ni ju ta flyget till något annat land där han har spelningar, jag menar om jag verkligen hade en idol osv som jag älskade osv så skulle jag gjort vad som hälst för att se den personen. Men jag fattar inte synd för er som inte fick men också grattis till er som fick ha en awsome dag. Btw .. skulle inte jorden gå under 2012? i December .. vi får se, hoppas inte om jag ska vara ärlig är jag livrädd. 
Men ha det gött det ska jag ha så hörs vi på antingen på telefon eller facebook / Elias =)

Delete

            Är det bara jag som tycker att det här med rubriker är det som tar längst tid att komma på i inlägget ? Det är så svårt, hm  det är bara 3 arbetsdagar kvar fyfan vad jag blir glad! Men det går så segt tiden går så jä*la segt .. Men ska inte klaga det är ju trots allt toppen väder :) Jag har inte bloggat på ganska så länge satt tänkte skriva ner lite saker som hänt under dom här dagarna.
 
* Jag har fått svar från akademiska barnsjukhuset, där det stod ja bara possetivt, angående könsbytes utredningen.
* Blev antagen på mitt första val, Thoren bussnies school i Gävle (Y) Sofie,Jeffrey & Jennifer kom oxå in som är ett stort plus.
 Ja det va väl de viktigaste, just nu händer ingenting i mitt liv som är "speciellt"  Jag SKA börja gymma igen och det är ett måste. Sen lär jag mig nya saker varje dag tex att inte snacka skit om folk ( dock ingen nyhet ) men vad klassas som "skitsnack" igentligen ? Om jag säger något om någon som är dåligt betyder det väl inte att det är skitsnack speciellt inte om det är sant och om jag står för det .. men tydligen äre det men aa vem bryr sig jag har rätt till att uttrycka mina åsiker på de sättet som passar mig bäst så aa skiter i vad ni tycker igentligen .. dock om ni är snälla behöver ni inte oroa er jag snackar inte skit säger ju bara sanningen om folk :)
Ett blogginlägg utan bilder är igentligen boriing, jag kollar oftaaast på bilderna först .. och jag vet att jag inte lagt upp bilder i varje inlägg men grejen är att blogg.se appen fuckar och jag har alla mina bilder på mobilen.
Men här kommer det några jag lagt över iaf :)
/ elias.. 
 
 

RSS 2.0